93 883 44 00 vicatjant@edeniaviajes.com

PAISATGES DE LA PROVENÇA – 735€

— PAISATGES DE LA PROVENÇA —

El dia 3 de Juliol t’esperem per endinsar-nos en camps d’espígol! A Provença hi ha els camps d’espígol més coneguts mundialment i dels més bonics. Seran 5 dies per les terres franceses on es farà una ruta pels llocs més emblamàtics.

03/07/22 – 07/07/2022

735€/persona

És necessari grups de mínim 6 persones

Autocar (Punt d’origen – Provença)

Pensió completa

RESUM ITINERARI:

Fotografia 1:

S’arribarà a Arles per conèixer el cor de la ciutat més històric on destaquen algunes meravelles arquitectòniques.


Fotografia 2, 3, 4 i 5:

Es visitarà Aix En Provence per fer la Ruta de l’espígol, l’Abadia de Senhanca i el Museu de l’espígol per descobrir tots els usos d’aquesta planta i lo magnífica que és. El mateix dia es podrà gaudir d’un dels pobles més bonics de França, Gordes. I no podrà faltar la visita a Roussillon per gaudir dels colors de Le Sentier des Ocres.

Fotografia 6:

És obligatòria una parada a la ciutat costanera, Marsella. Es podrà escollir un guia local per arribar a veure escenaris culturals com la basílica Notre-Dame de la Garde, Saint-Nicolas i Saint-Jean. A part, Aix serà el sisè poblet a visitar i es podran descobrir les seves aigües termals.


Fotografia 7:

Provença està florida d’espígol en aquesta època i s’aprofitarà per fer una segona ruta de l’espígol a Riez, un poblet que encara conserva la seva muralla. A través de la flora, s’arribarà a Valensole on es tindrà la oportunitat de veure una explotació agrària i un productor d’espígol.


Fotografia 8:

L’últim dia, s’aprofitarà per descobrir la fauna i la flora del Parc Natural Regional de la Camargue. Un cop allà, es podrà veure Aigues-Mortes amb la seva famosa muralla que en el seu dia era per protegir-se dels atacs dels pirates.


T’hem convençut?
 Pots contactar amb nosaltres a través d’Instagram, del correu electrònic o del telèfon fix. Trobareu totes les dades en el nostre perfil d’Instagram @vicatjant_viatges

Seguim viatjant amb vosaltres! ✈️

#viatjar #travel #vicatjantviatges #provence #france #frança #aixenprovence #turisme #tourism #espígol

Project Details

  • Category:
    Alternatiu, Europa
  • Skills:
    VIATGE EN GRUP RECOMANAT, VIATGES 2022
  • Date:
    juny 21, 2022