93 883 44 00 vicatjant@edeniaviajes.com

BRETANYA I NORMANDIA – des de 1290€

— LLEGENDES I JOIES NATURALS DE BRETANYA I NORMANDIA —

‍♀️ El dia 9 de Juliol és el primer dia per començar la ruta francesa. Hi ha altres dates disponibles que potser s’acoten més als vostres calendaris! Cada sortida es seguirà el mateix recorregut durant 8 dies sense parar de conèixer, de descobrir i de gaudir!

09/07/22 – 16/07/2022

1290€/persona

Autocar amb guia acompanyant

Pensió completa

RESUM ITINERARI:

Fotografia 1 i 2:

Com a primera opció, es visitarà Tours amb el seu centre històric i el seu entorn. A part, un cop direcció a Normandia, es pararà a Alençon per conèixer el seu nucli pintoresc. Un cop a Caen, es visitarà l’Abbaye aux Hommes que traslladarà a tothom a èpoques passades.Fotografia 3:

Es realitzarà una ruta a la costa de Normandia per conèixer les platges del Desembarcament i la trista història que hi ha darrera. A part, es visitarà el Museu de la Guerra i el Cementiri Militar Americà per acabar d’entendre tots els fets.


Fotografia 4 i 5:

Una de les visites obligatòries és el Mont Saint Michel per la seva importància arquitectònica. I per acabar de completar el dia, s’arribarà fins a la capital de Bretanya, Rennes. Hi haurà la opció de visitar la ciutat amb l’ajuda d’un guia local i així aprendre d’aquest magnífic entorn.Fotografia 6:

Una altra de les rutes de la nostra oferta és la Ruta dels Recintes Parroquials per conèixer les joies bretones de l’art religiós. A part, per poder-se relaxar, es visitarà la Côte de Granit Rose per desconnectar una mica.


Fotografia 7:

Per descobrir una mica quina és la fauna d’aquestes terres, es visitarà Cap Fréhel, una reserva ornitològica. Tanmateix, hi haurà la oportunitat d’arribar a Saint Malo i a Dinan, poblets amb una històrica bonica i dura darrera.


Fotografia 8:

Finalment, es visitarà Sainte-Anne d’Auray i la seva famosa Basílica. Es seguirà fins a Vannes amb el seu encant marítim. I un cop s’estigui de camí de tornada, s’aprofitarà visitar Burdeus i el seu centre històric.


T’hem convençut? Hi ha una miqueta més d’informació a les històries destacades de BRETANYA I NORMANDIA!

Pots contactar amb nosaltres a través d’Instagram, del correu electrònic o del telèfon fix. Trobareu totes les dades en el nostre perfil d’Instagram @vicatjant_viatges

Seguim viatjant amb vosaltres!✈️

#viatjar #travel #vicatjantviatges #bretanya #bretagne #normandia #normandie #rennes #tours #montsaintmichel #france #frança #turisme #tourism #relax #hollidays #vacances #tourismfrance

Project Details

  • Category:
    Alternatiu, Europa, Exclusiu
  • Skills:
    VIATGES 2022
  • Date:
    juny 23, 2022