93 883 44 00 vicatjant@edeniaviajes.com

Vicatjant és una agència de viatges que neix el 14 de desembre del 2009. Al capdavant del projecte hi ha la Gemma González i Rosés. Amb anys d’experiència dins el sector, decideix començar una nova etapa per compte pròpia per desenvolupar i oferir els seus coneixements. L’empresa està situada a Vic, al carrer Pius XII, 11 i inicia la seva activitat amb 2 objectius clars: oferir tot allò que el client desitgi en matèria de viatge amb eficiència i un tracte molt personalitzat.

El món del turisme ha evolucionat molt en pocs anys i actualment es pot fer pràcticament tot allò que un desitgi. Durant aquests 4 anys, els clients que han confiat en Vicatjant, ens han demostrat la seva satisfacció i això és el que ens fa continuar treballant per tots vosaltres. Tot i que ens dediquem a la venda de qualsevol servei turístic, Vicatjant posa especial èmfasis en els viatges d’empresa i els viatges a mida.

A Vicatjant hi podeu trobar l’assessorament que esteu buscant; un servei professional amb seguiment del vostre viatge abans, durant i després del mateix. Té un servei d’atenció 24h / 365 dies l’any, sense necessitat de trucar a números que mai responen, en horari de dilluns a divendres de 09:00h a 13:00h i de 16:00h a 19:30h; els dissabtes ens hi podeu trobar de 09:30h a 13:00h.


logo_empresaVicatjant compte amb un departament exclusiu d’empresa amb un servei d’atenció de 24h/365 dies. No solament et proporcionem bitllet d’avió i allotjament sinó que també et podem oferir servei de transfers pels teus comercials i/o clients, sales de reunions, restaurant per dinars d’empresa, coffe breaks, sales Vip als aeroports per connexions de llarga durada, servei de lloguer de cotxes, visats d’entrada i un llarg etc perquè els teus negocis surtin rodons. Tots aquests serveis te’ls oferim sense haver-te de desplaçar de la teva oficina i amb la garantia que davant de qualsevol inconvenient tens un departament que treballa només per a tu. El teu temps és la nostre feina. Si ets una empresa i necessites els serveis d’una agència pels teus viatges de negoci. Demana’ns el que necessitis sense compromís.


logo_exclusiuEls tour-operadors turístics ens ofereixen una llarga llista de propostes de viatge però a vegades no acabem de trobar el que més ens agradaria. Vicatjant us proporciona un seguit de sortides pensades per fer-se en grups reduïts, amb un itinerari escollit per nosaltres mateixos, pensant sempre amb la millor opció pels nostres clients, i adequant-se al millor pressupost. Sortides pensades per a tot tipus de públic amb el màxim nombre de serveis inclosos.


logo_singlesEn aquesta secció podeu trobar tot tipus de viatge, sortides de cap de setmana o d’un dia però enfocat a gent, que pel motiu que sigui, no té company per viatjar; sigui solter, separat, amb parella… Aquí pot trobar sortides en grup i conèixer gent que estigui en igual situació. En aquest espai volem oferir un ventall de possibilitats per tal que tots pugueu gaudir del viatge somniat i no hàgiu de renunciar perquè no coincidiu amb ningú per fer-lo.