93 883 44 00 vicatjant@edeniaviajes.com

ISLÀNDIA – des de 3887€

— NATURALESA SALVATGE D’ISLÀNDIA —

El dia 2 de Juliol Islàndia t’espera amb els braços oberts! La inmensitat de naturalesa amb la calma dels seus pobles, és la combinació perfecte per unes bones vacances. Totes les seves opcions d’entreteniment, d’aventura, de gastronomia i de cultura no poden deixar-se escapar.

📆 02/07/22 – 11/07/2022

💶 3887€/persona

✈️ Vols directes BCN – KEF – BCN

🏨 Mitja pensió

🗺 RESUM ITINERARI:

Fotografia 1 i 2:

Des de la capital, Reykjavík, es visitarà el “Cercle d’Or” on us trobareu guèisers, en concret l’Strokkur que llança un raig de 20 metres d’aigua.

Fotografia 3 i 4:

A prop de la ciutat de Vik, podreu gaudir d’una de les cascades més famoses del món, la Skógafoss. El mateix dia, s’arribarà a una de les platges de pel·lícula de sorra negra, la Reynisfjara.

Fotografia 5 i 6:

Es comença una visita al Parc Nacional Jökulsárglúfur per veure la meravellosa natura islandesa. I s’acaba visitant un dels pobles més bonics com és Húsavík.

A part, s’arribarà fins a Myvatn Nature Baths per poder gaudir d’un bany termal deliciós.

Fotografia 7 i 8:

Cap a l’oest de l’illa hi trobem Glaumbaer, un petit poble on els seus origens eren granjers i els seus habitatges són amb els sostres de gespa. Tanmateix, més enllà visitarem el volcà i la glacera Snaefellsjökull.

Fotografia 9:

Un cop s’arribi a Deildartunguhver, hi haurà una parada obligatòria a una de les cascades més precioses amb paret de lava, la Hraunfossar.

T’hem convençut? Hi ha una miqueta més d’informació a les històries destacades d’ISLÀNDIA!

Pots contactar amb nosaltres a través d’Instagram, del correu electrònic o del telèfon fix. Trobareu totes les dades en el nostre perfil d’Instagram @vicatjant_viatges

Seguim viatjant amb vosaltres!✈️

#viatjar #travel #vicatjantviatges #iceland #islandia #reykjavik #höfn #husavik #turisme #tourism #glacera

Project Details

  • Category:
    Europa, Exclusiu
  • Skills:
    VIATGES 2022
  • Date:
    juny 21, 2022